Hård penge långivere–“ingen penge ned” den nemme måde

Vil det hjælpe dig som en fast ejendomsinvestor til at være i stand til “Tæt For kontanter i dag,” selv om du er tappet ud økonomisk?
Hård penge långivere er måske den bedste måde at få 100% finansiering med let kvalificerende, penge til fix-up, og hurtig lukninger.
Så hvad kan hård penge långivere gøre for dig? Hård penge långivere gøre relativt kort sigt (12-24 måned) lån til ejendomsselskaber med henblik på erhvervelse af ejendommen og rehabbing ejendommen.
Disse lån er ofte finansieret af puljer af private investorer, der har været grupperet sammen i en pulje af kapital ved en långiver.
Hård penge långiver er ser ud nemlig maksimalt afkast, og er villig til at løbe en større risiko for denne tilbagevenden i form af lettere udlån standarder.
Hvis du ramme det rigtige Køb tilbud, kan du selv låne 100% af købsprisen plus nogle eller alle dine reparation penge ved hjælp af hård penge långivere. Her er hvordan det virker.
Hård penge långivere lån typisk 65% af ARV eller efter reparation værdien af ejendommen, når det er repareret eller klar til videresalg.
At 65% udlånt af hård penge långiver beregnes baseret på værdien af egenskaben efter reparationer, ikke som det i øjeblikket sidder, og ikke baseret på prisen betales for egenskaben.
For eksempel siger, at ejeren er villig til at sælge mig hans house for $60.000. Den hårde pengeudlåner taksator enige med min vurdering, at hjemmet kunne sælges for $100.000, når den blev rettet. Denne vurdering ville tillade mig at låne 65% af de $100.000, eller $65.000. Jeg kun betaler $60.000 for ejendommen, så gæt hvor denne ekstra $5.000 går?
Desværre ikke i min ferie fond!
Ekstra lån overskuddet går til en spærret konto afholdt af hård penge långiver, og jeg kan trække det ud, som jeg gør reparationer.
Husk, hård penge långivere ikke beskæftiger sig med dit personlige kredit til det niveau, som traditionelle långivere. De er interesseret i ejendommen. De ved, at deres lån er forholdsvis sikker, hvis du standard.
Hvad er dårligt om hård penge lån?
Gebyrerne er højere end konventionelle finansiering.
Hårde pengeudlånere i mit område opkræve 15% i rente, og 5% af værdien af lånet i lukning omkostninger (“fem point”).
Således, på 100.000 dollar lån, der ville være $5.000 i gebyrer til långiveren til at lukke lånet, plus attorney’s gebyrer og andre afgifter.
For det andet er lån normalt kun godt for 12-24 måneder. Efter tid har du til at refinansiere. Hvis du ikke har solgt det på det tidspunkt, nødt du til at få et nyt lån, betale yderligere gebyrer mv. Disse er ikke lån til at købe udlejning med.
En anden ulempe er, at mest hård penge långivere ikke finde betalinger på basis af 30 år. Jo længere strække betalingerne ud, jo billigere betaling. De finde disse lån på 15 eller endda 10-årige vilkår. Således, den månedlige betaling, som du skal betale er meget højere end det ville være på en konventionel 30 år amortisering tidsplan.
Også, hård penge långivere er ofte mere vanskeligt at finde end traditionelle finansieringskilder. Som en gave, har jeg udarbejdet en national liste af hård penge långivere på mit websted for at løse dette problem for dig.
Endelig kræver de fleste hård penge långivere en forudbetaling straf, der skal betales hvis du refinansiere eller betale pant før en given mængde tid. Heldigvis, denne periode er ofte ret kort. For eksempel, har hård penge långiver, som jeg bruger en to måneders forudbetaling Strafrenter periode. Selvom jeg ikke har tænkt mig at gøre meget arbejde på ejendommen, og har en kontrakt på det hurtigt, kan jeg bare sætte op lukning for efter forudbetaling straf udløber.
Afslutningsvis, præsentere hård penge långivere en attraktiv mulighed for investorer til at lykkes uden at skulle ty til sen aften TV kreative hype, at vi har nok alle været udsat for. Hvis du kan kvalificere dig til traditionel finansiering, og din sælger er komfortable med en længere lukke vinduet, kan du bo med konventionelle finansiering.
Hvis udbetaling penge er stram og dit kredit er ikke perfekt, eller du skal lukke meget hurtigt, hårdt kan penge långivere dog være en holdbar løsning da de vil gøre det muligt for næsten alle, der kan finde en god deal at købe en ejendom ekstremt hurtigt , med mindre bureaukrati, får penge for rehab, og har næsten ubegrænset adgang til kontanter.

One thought on “Hård penge långivere–“ingen penge ned” den nemme måde”

  1. Nollavakuuden käynnistäminen

    Vi giver lånetilbudet med overkommelige betingelser og betingelser for at blive godkendt i fuld sikkerhed. Vi tilbyder dig et rimeligt og pålideligt lån med den laveste rente 3% på 72 timer hurtigt.
    Om os (atlasloan@protonmail.ch, + 1443 345 9339)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *