Erfarne firma kan give Offshore Outsourcing strategi for Indien: vælge en vinder til at fremstå som én, rådgivning eksperter.

Begrænser ikke din forståelse af outsourcing og transmigration af tjenester kun offshore outsourcing strategi for Indien: Lær om global outsourcing tendenser fra eksperter inden for forskellige områder af erhvervslivet ved at deltage i sommeren UK seminar!

Gartner Outsourcing Summit afholdes mellem 2. og 4. juni 2008 på Royal Lancaster Hotel, London, UK er en stor mulighed for at lære om, hvilke virksomheder har haft succes med outsourcing forskellige operationer og hvilke er bedste offshore outsourcing udbydere – og teknikker, der anvendes til succesfuld ledelse og optimering af projekter, der gennemføres. Med en fremtrædende højttalere øges deltager i disse topmøder, seminarer og industri relaterede oplysninger bank for potentielle virksomhedsejere ser til nytte fordele ved smart udvalg af offshore outsourcing strategi for Indien kreditorer, betydeligt som valg vokse til dem.

Meget mere end omkostningerne-nedskæringer, giver offshore outsourcing strategi for Indien utallige fordele for oversøiske virksomhedsejer! Forbedret fleksibilitet og rentabilitet er tilføjet fordele til at vælge lige offshore outsourcing-strategi for Indien firma at give solid forståelse af outsourcing og smart forvaltning af alle aspekter af en specialiseret virksomhed mulighed. Udover oplysende klienter på de nyeste trends i outsourcing og business management fra fjernplaceringer og ekspansion til nyere kundebaser, at vælge en kvalificeret offshore outsourcing strategi for Indien udbyder også stiller til rådighed for kunden på fordelene ved en forretningsmodel, som er unik for sin forretningsmæssige behov, uanset om han vælger at angive en onsite, off-site eller offshore arrangement.

Grundlagt i 2001 og med kontorer i USA og Indien, er info@eupath.com en foretrukken leverandør af alle Managementkonsulentvirksomhed behov enhver organisation kan have for professionelt gearing og gennemføre høj kvalitet service offshore outsourcing til Indien levering modeller.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *