De syv dødssynder af business folk #4 – begær

Hvis du læser denne Introduktion allerede, bare Rul ned og begynd at læse om begær, ellers det anbefales at du læser Introduktion bellow.

Lad ’ s analysere hvordan disse fælles laster kan påvirke din virksomhed og din samlede indkomst. Du tror måske, at begrebet dødssynder er religiøse og ikke gælder for dig, men du kan kalde dem negative tendenser, hvis du ønsker. Faktum er, at du kan finde dem i mere eller mindre intensitet inden for de fleste mennesker.

Du kan ikke indse, at en af disse tendenser kan påvirke dig indtil jeg vise dig detaljerne. Hvis du opdager, at der er et problem, vil jeg også give dig løsningen, så du kan ordne det. Jeg vil forklare og sammenligne nu de hyppigste negative tendenser blandt mennesker med deres tilsvarende modsatte dyder.

Før vi begynder, skal jeg fortælle dig noget…

I. de fleste synder opstår fra: frygt.

II. de fleste dyder opstår fra: kærlighed.

III. Synder, laster og negative tendenser viser svaghed, mens dyder demonstrere styrke.

Efter min mening den største dyd er MODET/tillid, fordi det er den direkte frugt af kærlighed, som afleder frygt og so alle andre dyder i menneskelige ’ s hjerter.

Dette er en serie af artikler om dette emne. Hele serien indeholder følgende artikler…

1. stolthed

2. misundelse

3. frådseri

4. begær

5. vrede

6. grådighed

7. sloth

– Lust –

Denne negative tendens er relateret til et overdrevent ønske om glæden ved kroppen. Lustful mennesker kan ikke styre sig selv, når det kommer til at opleve visse fysiske fornøjelser. Dette er ofte forbundet med sex, men der er også mange andre områder, der har at gøre med begær.

Jeg vil give dig et par eksempler, så du kan forstå. Hvis du har brug for luksus til det punkt, du ønsker det og du vil have det nu, og du kan ’ t styre dig, det er begær. Lustful mennesker kan ikke modstå ønsket om at have en luksuriøs bil med luksuriøse ringe, en luksuriøs hus med en luksuriøs marmor gulv, en luksuriøs partner/par med et luksuriøst varmt organ, luksuriøse klud, fine vine, kaviar og ekspeditioner til eksotiske steder.

Hvis nogen tænker for meget og alt for ofte om sex, ure for meget porno og er afhængige af sex, der ’ s begær. Det er en trang, en sult, en intens lyst, der brænder du inde. Du har brug for det og du har brug for det hurtigt, på nogen måde.

Nu, don ’ t blive mig forkert. Sex er godt. Luksus er god. Den overdrevent ønske er, hvad der er galt. Den overdrevent ønske er, hvad gør du begår fejl og skade dig selv.

Lust manifesterer sig oftest i følgende områder: sex, magt, billede, rigdom og underholdning. Der er mange forskellige former for fysiske fornøjelser, men dybest set kan vi nævne her glæden ved sanser: smage, takt, syn, hørelse, lugt.

Når nogle mennesker ’ s liv spin omkring sensualitet og deres endelige mål er at forkæle sig selv med alle slags kropslige fornemmelser, de vil ofte opleve lystne følelser.

Denne synd imod den følgende dyd: selvkontrol. Det er ødelæggende, fordi det kan udtømme sanserne af kvælning. Uforholdsmæssig seksuel aktivitet kan gøre dig syg, på grund af seksuelt overførte sygdomme, epidemiske sygdomme mv. Manglende kontrol kan få dig i problemer på grund af sociale normer.

Hvordan kan denne negative tendens påvirke dig i erhvervslivet? Det kan påvirke dig på forskellige måder. Hvis du bekymrer sig kun om få glæde, kan du undgå arbejde og opgaver, der ikke giver umiddelbar tilfredshed du søger. Din mangel på selvkontrol kan give dig problemer.

Begær er forbundet med frådseri. Mennesker, der konstant søger glæden ved kroppen tendens til at misbruge nedbrydende stoffer som alkohol, nikotin, narkotika mv. Nogle personer mener, at de er fine, fordi de ikke tager nogen af disse stoffer i deres kroppe. De don ’ t vide at de don ’ t nødt til at.

For eksempel, hvad med overdreven onani? Denne negative tendens ændrer niveauer af dopamin i hjernen forårsager en neurologiske effekt svarer til mange narkotika. Hvad jeg mener med neurologiske effekt her er, at nogle kemiske stoffer i hjernen, ændres producerer angst og til tider depression. Pointen er, at det gør folk mindre produktive og mindre alarm til rentable muligheder.

Husk dog at for at søge fornøjelse er god og det er en naturlig tendens også. Manglen på kontrol eller uforholdsmæssig ønsket er, hvad der er galt. Der mest være en balance i alt hvad vi gør. Nogle mennesker ’ s liv spin omkring fornøjelse. At ’ s det eneste de bekymre sig om. Ved at holde en balance mellem fornøjelse og bestræbelser kan vi leve et bedre liv, tjene flere penge og blive mere rentable.

Hvis du læse de andre artikler i denne serie, vil du indse, at det fælles kendetegn bag denne negative tendenser er: egoisme. Hvis du er frikendt med dig selv, vil du vise en eller flere af disse tendenser på dine daglige handlinger. Løsningen er at leve et mindre egoistiske livsstil. Ved at ændre din holdning, kan du ændre resultatet af dine handlinger. Du kan blive overrasket over resultaterne og du vil føle dig gladere og vellykket.

EasyWebRiches © 2006

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *