Bryde gennem usikkerhed – indbydende Advertisty

Vi alle spørgsmål vores evne til tider. Usikkerhed plager os. Det er endnu mere intens, hvis muligheden for vi sætter spørgsmålstegn ved vedrører noget, vi har aldrig prøvet eller ikke lykkedes på tidligere.
Sæt ryg er fælles, men vi sjældent velkommen dem. Vi er tilbøjelige til at reagere negativt på modgang. Det kan være tid til at revidere denne refleksive reaktion.
Jeg havde en oplevelse for nylig, der fik mig til at overveje, om et negativt svar til modgang er altid berettiget, når jeg blev konfronteret med en livstruende situation.
Det var midt på formiddagen på en varm og behagelig lørdag. Jeg var midt i min første skydive i dag. Det var min 2,123th hoppe siden at have taget op sporten femten år siden.
Efter omkring et minut i frit fald og 5.000 over jorden skiltes jeg med mine kolleger jumpere til at komme langt nok væk fra dem til at åbne min faldskærm sikkert. Jeg indledte åbne omkring 3000 fod over jorden.
Min faldskærm åbnede med nogle snoninger i linjerne mellem faldskærmen og mig. Dette er ikke så ualmindeligt. Hvad var anderledes denne gang var det at jeg ikke var i stand til at klare drejninger.
Drejninger i linjerne forårsaget min faldskærm til at tage på en asymmetrisk form. Modtager asymmetrisk indgange, gjorde baldakin, hvad det er designet til at gøre og indledt en tur–thats hvordan det har styret. Problemet opstod når turn blev hurtigt en hurtig, dykning nedadgående spiral, der var spinning mig en fuld 360 grader om én gang i sekundet. Dette var et problem.
Jeg kiggede op at vurdere min baldakin og så noget jeg ikke ser ofte – horisonten klart synlig over bagkanten af min baldakin. Dette betød min baldakin og jeg var nu på nogenlunde det samme vandrette plan. I, at jeg kunne se horisonten bag det, jeg var faktisk over min faldskærm og det førte vores hurtig spinding parade hurtigt mod moder jord.
Mit første behov var at erkende, at jeg ikke ville være i stand til at løse dette problem. Det er ikke så nemt som det ser ud. Camiel over 2,100 hopper uden at skulle ty til min anden faldskærm, var det svært for mig at tro, jeg havde virkelig stødt på et problem, jeg ikke kunne løse. Jeg havde en naturlig tilbøjelighed til at påtage sig jeg kunne løse dette problem, som jeg havde alle dem i fortiden.
Lyder det bekendt? Det er altid nemt at udløbe i fornægtelse når de konfronteres med et problem. Indtil vi erkender problemet og vores mulige evne til at løse det – eller at bruge metoderne i fortiden – har vi ikke en chance for at gøre tingene bedre.
Heldigvis, haster med denne situation forårsaget min nøgtern natur at give meget hurtigere end normalt. Denne beslutning tog sandsynligvis et sekund eller to.
Det næste skridt, efter at have accepteret behovet for at følge en anden kurs end tidligere, var at bestemme forløbet. Heldigvis femten år af uddannelse og praksis før hver dag af hoppe tog fat.
Jeg kiggede lige ned på de to håndtag på hver side af mit bryst – én at frigøre mig fra min funktionssvigt baldakin- og én til implementering af min reserve faldskærm og indså, at jeg havde brug for til hurtigt at få dem i mine hænder. Jeg kunne ikke hjælpe, men meddelelse når jeg har lavet øjenkontakt med dem, som havde været indgroet i mig under mit første hoppe kursus helt tilbage i 1988, at nu havde de hurtige spins vendte mig tilbage til jorden og der ud over mine tæer var igen i horisonten. Det var slemt!
Tid var af afgørende betydning på dette punkt ikke kun fordi jeg var nu hurtigt fremad mod hest græs under mig, men også fordi centrifugalkraften var jeg begyndt at opleve vil snart gøre det umuligt at få mine hænder til de to håndtag.
Med mine hænder nu sikkert på håndtagene, blev jeg konfronteret med en generende spørgsmål, “Nu, hvoraf den ene går første.” Forkert rækkefølge kan forårsage min reserve faldskærm til at implementere i min spinning Hovedfaldskærm, hvilket ville resultere i en uhelbredelig entanglement.
Heldigvis, indgroet uddannelse tog igen over og jeg trak dem i den rigtige rækkefølge. Først i håndtaget på den højre side, som udgivet mig fra min spinning Hovedfaldskærm efterfulgt af håndtaget til venstre til at installere min reserve faldskærm.
Det bragte på en vidunderlig oplevelse. Min funktionssvigt sort, krikand og magenta baldakin blev erstattet med en lys, gul aldrig før brugt reserve faldskærm. Hvad en dejlig syn! Og alt dette af 1.700 fødder – masser af tid til overs.
Mange år siden, læste jeg en bog om de udfordringer og ansvar for Secret Service agenter. En af de sørgelige aspekter af dette erhverv er, at agenter, der aldrig har mulighed for at validere deres års træning ved at reagere på en trussel undertiden kæmpe hårdt i pensionering. De står med ikke at vide – med sikkerhed – hvordan de vil reagere når de står med den allerstørste udfordring deres karriere kan levere. Derfor er agenter, der har haft sådan en udfordring med held beundret inden for kulturen i tjenesten.
Denne lørdag morgen, jeg havde privilegiet at står over for en lignende, liv-truende og jeg nu indser liv-definerende udfordring. Jeg står over for, hvad Secret Service agenter kalder “dragen.”
For os alle er større dragen ikke den ydre trussel, hvad enten det er en snigmorder bullet, ubarmhjertige og hurtig nærmer jorden eller en anden udfordring. Den virkelige dragon er den selvtillid vi bærer i os.
For de par pragtfulde øjeblikke efter landing sikkert, var jeg i stand til at sætte min fod fast på nakken af dragen… og det føltes fantastisk.
Hold dette i tankerne næste gang du bliver konfronteret med modgang. På den anden side af de oplevelser modgangen præsenterer, kunne der være en værdifulde gave – en fornyet tillid og sikkerhed.
(c) 2004, Jim McCormick. Alle rettigheder i alle medier forbeholdes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *